Pizzakoerier overvallen op Twistvlietweg

woensdag 14 december 2011

Op dinsdagavond 13 december is op de Twistvlietweg, ter hoogte van de kruising met de Bachlaan, tussen 19.30 en 19.45 uur een pizzakoerier overvallen. De 17-jarige pizzakoerier uit Zwolle reed op zijn scooter vanuit de richting Twistvlietbrug, toen er ineens drie jongens/mannen voor hem sprongen. De drie bedreigden hem met een vuurwapen of iets wat daar sterk op leek. Hij werd gedwongen zijn geld af te geven. De politie is op zoek naar getuigen van de overval of mensen die net voor dit tijdsstip de drie mannen hebben gezien.

Na de overval gingen de daders er met de buit vandoor richting Klooienberglaan. De politie heeft meteen een uitgebreid onderzoek in de wijk Holtenbroek gedaan naar de overvallers en het wapen, maar tot op heden heeft dit geen resultaat opgeleverd. Men komt graag in contact met eventuele getuigen van de overval of mensen die net voor dit tijdstip drie mannen, die voornamelijk donkere kleding droegen, hebben gezien bij het elektriciteitshuisje aldaar net voorbij de werkzaamheden die hier uitgevoerd worden. Zij worden verzocht contact met de politie op te nemen via 0900-8844.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!