Zeven minderjarigen aangehouden voor scooterdiefstal

dinsdag 20 december 2011

De politie heeft zeven minderjarigen aangehouden voor scooterdiefstal. Dat meldt de wijkagent van Stadshagen Michel Engel op Twitter.  Het gaat om zeven aanhoudingen in twee zaken voor scooterdiefstal. De diefstal van scooters zorgde de afgelopen weken voor nogal wat beroering, met name op de sociale media. Met name rond het winkelcentrum van Stadshagen verdwenen er scooters, zo liet de wijkagent eerder weten. Eerder deze week werden er drie jongeren aangehouden in de nabijheid van een gestolen scooter. Alle zeven aanhoudingen werden in Stadshagen gedaan.

Scooters weer veilig
Het lijkt erop dat de scooterdiefstal in Stadshagen daarmee opgelost is, want volgens de wijkagent kunnen de scooters weer veilig gestald worden. In de voorgaande weekeinden verdwenen er rond het winkelcentrum scooters, waarop de wijkagenten vroegen om attentie van het Stadshagense publiek. Volgens de wijkagent gaat het om meerdere diefstallen. Het onderzoek naar deze diefstallen loopt nog steeds.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!