Videoverslag kerstcommissie voor kerstactie

vrijdag 23 december 2011 3 reacties

De kerstcommissie denkt uitputtend na over de inzending.

Vrijdagavond ontvangen vijf personen of gezinnen in Stadshagen een kerstpakket namens de kerstactie van StadshagenNieuws. Woensdagavond kwam de kerstcommissie hiervoor bijeen, om uit de inzendingen vijf verhalen te kiezen. Dat bleek geen makkelijke klus, maar over de verhalen die naar voren zijn gekomen was de kerstcommissie zeer tevreden. Bekijk de interviews met wijkwethouder Filip van As en Hans Slotman van kerk De Fontein. Ga voor meer informatie naar www.stadshagennieuws.nl/kerst.

Bijzondere verhalen
Bij de kerstactie konden inwoners van Stadshagen andere wijkbewoners opgeven voor één van de vijf kerstpakketten. Er kwamen zestien inzendingen binnen, vrijwel allemaal zeer bijzondere verhalen. De commissie bestaat uit wijkwethouder Filip van As, Hans Slotman van kerk De Fontein, Tonie Welmers van voetbavereniging CSV ’28, Ellen van der Veer van Bakker Bart Stadshagen en Stadshagennieuws.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!