Wilde achtervolging inbrekers eindigt in Mastenbroekenpolder

vrijdag 5 juni 2009

De politie heeft donderdagochtend na een wilde auto-achtervolging van een groep inbrekers geen resultaat geboekt. De inbrekers ontkwamen aan de politie toen zij langs Stadshagen in de Mastenbroekenpolder verdwenen. De politie zoekt daarom getuigen van de inbraak die eerder deze nacht aan de Rozenlaan en Wilgenlaan in Rouveen werd gehouden. De inbrekers ontvreemden daarbij twee auto’s, die ze over de A28 naar Zwolle reden.

De politie achterhaalde de inbrekers die daarop de snelweg verlieten. Na de inbrekers even kwijt te zijn geweest, kwam de politie hen weer op het spoor op de Voorsterweg. Daar stopte één van de auto’s en stapte de bestuurder in de ander overgebleven wagen. Deze reed er vervolgens met hoge snelheid vandoor en reed naar de Kamperzeedijk in de Mastenbroekenpolder. Daar raakte de politie de inbrekers uit het oog.  De politie roept getuigen op om politie Horst en Waterland te bellen: 0900-8844.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!