Waar moet Stadshagen oude kerstbomen kwijt?

maandag 26 december 2011

Ook vorig jaar waren kinderen druk in de weer met oude kerstbomen

De kerstdagen lopen ten einde en de naalden van de kerstboom zullen inmiddels al loslaten. In veel woonkamers zal de komende dagen de kerstboom verdwijnen, maar waar moeten ze dan heen? Ook dit jaar organiseert de gemeente Zwolle een kerstbomenactie waarbij kinderen de oude bomen kunnen inzamelen voor geld en stempels om een keer gratis te zwemmen in het Hanzebad of het Aa-bad. Ook in Stadshagen zijn er op woensdag 4 en 11 januari 2012 drie inzamelpunten. 

‘Oude bomen van veel winst’
Ieder jaar organiseert de gemeente Zwolle de kerstbomenactie ‘Oude bomen vangen veel winst!’. Kinderen kunnen dan bomen inzamelen, zodat die niet op straat blijven liggen of in brand worden gestoken. De gemeente Zwolle hoopt dat zoveel mogelijk kinderen deelnemen aan de actie. Dat is namelijk goed voor het milieu en het houdt de straten schoon.

Meedoen
Meedoen is heel simpel Jij bent 15 jaar of jonger en je levert op woensdag 4 en 11 januari 2012 tussen 13.00 en 16.00 uur kerstbomen in op een van de inleverpunten. Voor iedere ingeleverde boom krijg je €0,20 en een stempel op de stempelkaart. Met een volle kaart (tien stempels) mag je gratis zwemmen in het Hanzebad of het Aa-bad.

Inzamelpunten Stadshagen
• Drapenierlaan
• Hoek Fioringras/Werkerlaan
• Hoek Frankhuizerallee/Tjaskerstraat

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!