Inbraak in twee auto’s aan de Bultkroos

woensdag 28 december 2011 1 reactie

Stadshagen is tijdens de kerstdagen opnieuw doelwit geweest van autoinbraken. Aan de Bultkroos werd vermoedelijk in de nacht van 26 op dinsdag 27 december  ingebroken in twee auto’s. Er werd elektronische apparatuur uit beide auto’s weggenomen. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Er wordt de laatste tijd vaak ingebroken in auto’s in Stadshagen. Bekijk een overzicht >

Reageer op dit artikel

reacties

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

1 reactie op 'Inbraak in twee auto’s aan de Bultkroos' »

  • v.nijland schreef:

    Vandaag 7 januari 2012 spullen waaronder Tom Tom uit de auto gejat aan de Zomertalinghof. Misschien auto niet goed op slot gedaan, maar het idee dat er mensen op je terrein komen en voelen of auto’s open of dicht zijn voelt niet prettig.Wat kun je hier toch tegen doen,als slachtoffer kan je in de schoenen geschoven worden dat je dan je auto maar goed op slot moet doen en dat je bij wijze van spreken uitlokt tot diefstal. Ze hebben gewoon niet aan mijn spullen te komen en zeker niet op mijn terrein. Lekker machteloos ben je zo. Strengere straffen zal zeker helpen en niet dat softe gedoe. Mocht ik ze betrappen dan……

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!