Politie onderzoekt ontvoering Stadshagen (Update)

woensdag 4 januari 2012 5 reacties

De politie is op zoek naar getuigen van een mogelijke ontvoering op de Mannagras in Zwolle. Momenteel spreekt de politie met buurtgenoten om te kijken of zij iets hebben gezien van de ontvoering van een een blond meisje van ca 15/16 jaar dat om half twee door een onbekende man met geweld lopend werd meegesleurd in de richting van de bussluis t.h.v. de Veldbeemdgras. De man zou ongeveer 43 jaar zijn. Hij had grijs haar en een grijze jas. Hij zou fors van postuur zijn en is ongeveer 1.90 lang. Het meisje had blond haar en droeg een witte jas. 

Onderzoek
Buurtgenoten melden dat de politie op bezoek kwam voor meer informatie over de mogelijke ontvoeringszaak. Tot nu toe is er nog niet veel nieuws bekend over vorderingen van het onderzoek. De ontvoering van het meisje is inmiddels ook landelijk nieuws geworden.

Veel politie
Eerder op de middag schreef Twitteraar @EefGems al dat er in de Elzenmos allerlei politie te zien was. Mogelijk houdt dit verband met de vermoedelijke ontvoering aan het Mannagras. Als er meer details beschikbaar zijn zullen wij dit bericht updaten. Heeft u iets gezien? Neemt u dan met spoed contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!