Politie doet buurtonderzoek naar ontvoering (foto’s)

woensdag 4 januari 2012

Wijkagent Engel met de flyers die hij van deur tot deur brengt tijdens het buurtonderzoek rond het Mannagras, woensdagavond.

Het onderzoek naar de mogelijke ontvoering van een meisje van circa vijftien/ zestien jaar is woensdagavond in de omgeving van het Mannagras doorgegaan. Zes koppels agenten gingen woensdagavond de buurt in om deur aan deur flyers uit te delen. Woendagmiddag om half twee zou er een meisje door een man van circa 43 jaar met geweld zijn ontvoerd. Er zijn nog weinig vorderingen gemaakt, erkent wijkagent Michel Engel die flyers uitdeelde. “Twee jonge meiden hebben het vanmiddag zien gebeuren. Ze zijn later nog eens gehoord door een gespecialiseerde agent. Naar aanleiding daarvan nemen wij de zaak nog steeds serieus”. Er is echter nog door niemand aangifte gedaan.

Grote politieopkomst
Een blond meisje van vijftien a zestien jaar zou volgens twee meiden met geweld zijn meegenomen door een man van ongeveer 43 jaar. Hij had grijs haar en een grijze jas. De man zou een fors postuur hebben en is ongeveer 1.90 lang. Het meisje had blond haar en droeg een witte jas. Na de melding wemelde het binnen de kortste keren van de politieauto’s in de wijk, zo wisten Twitteraars te melden. Ondanks een eerste buurtonderzoek en een speurtocht naar de twee is er tot nu toe niets van hen vernomen.

Puberende dochter?
Met het buurtonderzoek dat de politie ook vanavond instelt hopen de agenten dat er meer tips binnenkomen dan het nu heeft. Na de eerste schrik en rumoer kwamen er op de sociale media ook veel kritische opmerkingen binnen. Is het misschien een vader die zijn puberende dochter meenam? Hebben de voorbijgangers wellicht iets verzonnen? “We sluiten niets uit, maar we nemen deze melding heel serieus”, aldus agent Engel.

Meer informatie of actualiteiten over deze zaak worden doorlopend ververst op deze site.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!