Buurtonderzoek ontvoering levert weinig op

woensdag 4 januari 2012

Agenten lopen door de straten van Stadshagen met flyers, in de hoop op meer informatie over de mogelijke ontvoering

Het buurtonderzoek naar de mysterieuze ontvoering van een vijftien- a  zestienjarig meisje door een 43-jarige man heeft niet veel opgeleverd. Dat laat wijkagent Bob Joop van der Woude weten. “Nader buurtonderzoek in Stadshagen afgerond naar aanleiding van mogelijke ontvoering. Prima medewerking gehad, alleen nieuwe informatie beperkt”, laat de politieagent op twitter weten. Zes teams van politieagenten gingen woensdagavond met flyers langs de deur om nieuwe informatie in te winnen.

Lastig onderzoek
Eerder op de avond liet wijkagent Michel Engel al weten het onderzoek serieus te nemen naar aanleiding van het verhoor van twee jonge ooggetuigen. De agenten hoopten met het buurtonderzoek meer aanknopingspunten te kunnen vinden, maar uit de boodschap van wijkagent Van der Woude klinkt nog niet veel hoopgevend nieuws door. Bovendien is er tot op heden geen aangifte gedaan van vermissing.

Ontvoering
Woendagmiddag om half twee zou er een meisje door een man van circa 43 jaar met geweld zijn ontvoerd bij het Mannagras in Zwolle. Dat is gezien door twee jonge meiden. Volgens de door de politie verspreide flyer zouden de twee richting de Mastenbroekerallee zijn gelopen. Van de twee is tot op heden niets vernomen. De alarmering leverde een snelle respons van de politie op, die met veel eenheden naar Stadshagen uitrukte. Ondanks snel onderzoek bleef een aanknopingspunt in het mysterieuze ontvoeringsverhaal evenwel uit.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!