Politie: onderzoek naar ontvoering stopgezet

donderdag 5 januari 2012

Het onderzoek naar een vermeende ontvoering in de wijk Stadshagen is stopgezet. Dat meldt politieagent Bob Joop van der Woude. Uit het onderzoek zijn tot nu toe te weinig aanknopingspunten gevonden om verder te gaan. Eerder liet de politie al weten niet op volle kracht het onderzoek door te zetten. De mysterieuze ontvoering werd woensdagmiddag gemeld door twee meisjes die melding maakten van een man die een meisje van circa vijftien jaar meesleurde. Een aangifte is echter nog niet gedaan en een buurtonderzoek leverde tot nu toe weinig op.

Ontvoering
Gisteravond onderzocht de politie bij buurtgenoten of zij iets hebben gezien van de ontvoering van een blond meisje van ca 15/16 jaar dat om half twee door een onbekende man met geweld lopend werd meegesleurd in de richting van de bussluis t.h.v. de Veldbeemdgras. De man zou ongeveer 43 jaar zijn. Hij had grijs haar en een grijze jas. Hij zou fors van postuur zijn en is ongeveer 1.90 lang. Het meisje had blond haar en droeg een witte jas.

Ooggetuigen
Ook de ooggetuigen werden gisteren nogmaals aan de tand gevoeld over hun melding. De resultaten waren echter dusdanig van aard dat de politie de melding serieus bleef nemen. Of er ook sprake kon zijn van een vader die zijn puberende dochter meenam kan geen uitsluitsel worden gegeven. De politie heeft tot nu toe alle mogelijkheden opengehouden en blijft ondanks het staken van het onderzoek alert.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!