Indrukwekkende stille tocht voor Jurrien

zondag 8 januari 2012 11 reacties

De opkomst voor de stille tocht was bijzonder groot

Zondagavond liepen honderden mensen in Stadshagen een stille tocht voor Jurrien van 44 jaar , die vorige week tijdens een ongeval op een bouwplaats aan de Klokkengieterlaan om het leven kwam. De stille tocht begon bij het huis van de familie en ging naar de bouwplaats waar het noodlottige ongeval plaats had. De familie was onder de indruk van de opkomst en zeer dankbaar voor alle mensen die meededen. “Hij had eens moeten zien hoeveel mensen hier staan”, aldus een geëmotioneerd familielid.

Grote opkomst
Iedereen kon een kaarsje bij een bouwhek neerzetten, ter herdenking aan Jurrien. De familie bleef uiteindelijk achter om de kaarsjes te bewonderen. De opkomst van de stille tocht was bijzonder groot. Een lang lint mensen liep vanaf het Fonteinkruid naar de Klokkengieterlaan, waar de herdenking werd gehouden. Een indrukwekkende laatste eer voor deze Stadshagenaar, die onder meer betrokken was bij CSV 28.

Bekijk de foto- en videoreportage van deze bijzondere stille tocht.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!