Politie zoekt getuigen vluchtende woninginbreker

vrijdag 13 januari 2012

Op vrijdag 13 januari rond 07.10 uur overliep een bewoonster van een woning aan de Strodekkerstraat een inbreker. De man had inmiddels diverse goederen uit de woning gehaald, waaronder een kleine grijze trolleytas, en ging er rennend vandoor via een steeg achter de woning naar de Turfdragerstraat. De bewoonster achtervolgde hem vervolgens in de richting van de Pottenbakkerstraat(brugje). Daar verloor zij hem uit het oog.

Ooggetuigen

Een bewoner aan de Brethouwerstraat vond later de uit de woning gestolen goederen in zijn tuin. Een buurvrouw van het slachtoffer is in de buurt naar de man blijven zoeken en heeft diverse passanten gevraagd of ze de man hadden gezien. Een meisje van tussen de 13 en 15 jaar dat samen met vier vriendinnen was gaf aan dat ze de man had gezien op het Twistvlietpad tussen de Schaardijkstraat en de Slaperdijkstraat. De politie wil graag in contact komen met dit meisje. Zij wordt verzocht contact op te nemen met het woninginbrakenteam van de politie in Zwolle via telefoonnummer 0900-8844. Ook eventuele andere personen die vrijdagochtend vroeg een man, die voldoet aan onderstaand signalement, hebben gezien in de betreffende omgeving worden gevraagd contact op te nemen met de politie.Het betreft een blanke man van ongeveer 1.80 m. Hij droeg een donker jack met daaronder eenwitte sweatermet capuchon. Tijdens het begin van zijn vlucht had hij dus een trolleytas bij zich. Verder droeg hij een rugzak. Anonieme meldingen kunnen gedaan worden via Bel M. 0800-7000.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!