Politie achtervolgd vluchtende bestuurder

donderdag 26 januari 2012 11 reacties

De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een auto achtervolgd in Stadshagen. Daarvan hebben verschillende mensen melding gemaakt op Twitter. Rond een uur of drie werden verschillende politieauto’s met zwaailichten in de wijk gezien die achter een auto aanzaten. Een van de agenten die vannacht dienst had schrijft dat er een bestuurder voor de politie op de vlucht was. De man is in Stadshagen aangehouden en bleek teveel drank op te hebben. “Mooie vangst”, zo schrijf dienstdoend agent Dorland op Twitter. 

Update: persbericht van politie
Tijdens een surveillance op de Meeuwenlaan wilden politiemedewerkers in de nacht van woensdag 25 op donderdag 26 januari een automobilist controleren. Zij gaven de 25-jarige Zwollenaar een stopteken, maar deze negeerde dat en ging ervandoor. De man reed met hoge snelheden door Stadshagen en veroorzaakte verkeersonveilige situaties, onder andere door een rotonde in tegengestelde richting op te rijden. Op de Boomsluiterstraat stopte de auto en ging de bestuurder er te voet vandoor. Hij kon op de Boogmakerstraat aangehouden worden. De Zwollenaar bleek onder invloed te verkeren. Zijn ademanalyse gaf een resultaat van 380 ug/l en zijn rijbewijs werd ingevorderd. Proces-verbaal is opgemaakt.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!