Twee jongens aangehouden na scooterdiefstal

maandag 27 februari 2012 5 reacties

De politie heeft vrijdagavond twee jongens van vijftien jaar oud aangehouden in verband met de diefstal van een scooter. Dat meldde wijkagent Michel Engel afgelopen weekend. De diefstal van de scooter vond plaats aan de Belvederelaan. Eerder werd er een burgernetmelding gedaan voor de diefstal van deze scooter. Of er naar aanleiding van deze melding getuigen de politie hebben gebeld is niet duidelijk. Scooters zijn  vaker het doelwit geweest bij het winkelcentrum van Stadshagen. Daarvoor heeft de politie vorig jaar al jeugd aangehouden.

Gezien de eerdere diefstallen is het winkelcentrum een magneet voor fiets- en scooterdieven. Het is daarom raadzaam om de fietsen en scooters bij het winkelcentrum van Stadshagen goed op slot te zetten om diefstal te voorkomen.

Reageer op dit artikel

reacties

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

5 reacties op 'Twee jongens aangehouden na scooterdiefstal' »

 • bewoner schreef:

  Misschien kan er ook eens wat gedaan worden aan de aanhoudende overlast van hangjongeren in het winkelcentrum. Elke avond staat er een grote groep jongeren te schreeuwen en de boel te vervuilen.
  Ze hebben geen enkel respect voor wat dan ook. Ik snap niet waarom de supermarkten of de ondernemersvereniging hier niet iets tegen doen, want het is toch echt geen visitekaartje die rotzooi voor je deur.

 • bezoeker WCS schreef:

  Ach, we zijn allemaal jong geweest en hebben domme dingen gedaan.

  Maar toch… Je zal als ouder je dochter daar toch op het bankje voor die roltrappen zien zitten. Dom schreeuwend tegen haar mede straatdelletjes.

 • Henk schreef:

  Wij wonen dan ook in het centrum, en Ja jong zijn we allemaal geweest, maar ik kan me niet herinneren dat ik deed zoals deze jongeren, maar het is nog winter/lente wacht tot het zomer is dan stikt het van de scooter aka stofzuigers na sluitings tijd.

  *hang ganzen* die mogen trouwens ook een schot hagel krijgen..snachts en in de ochtend zijn die de herrie makers.

 • Stadshagen bewoner schreef:

  @Henk… vanaf je balkon kun je dan mooi ongestoord schieten op die rotganzen. Mijn toestemming heb je!

 • Sjefke ( BWU ) schreef:

  We schieten terug, Wees gewaarschuwd.

  En over die jongetjes, TE zielig optreden , 1 man die een kindje duwd en hem nog een klap bij geeft oke, vervolgens politie die doet alsof dit een grote hooli is.

  Please doe normaal.

  Zielig hahaha.

  Was getekend,

  Sjefke.

  B.W.U

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!