Zwolle: grote evenementen naar Milligerplas

donderdag 22 maart 2012 14 reacties

De Thriathlon, een van de kleinere evenementen die al goed worden bezocht aan de Milligerplas

De gemeente Zwolle kijkt naar het toestaan van grootschalige evenementen bij de Milligerplas. Dat meldt dagblad De Stentor in de donderdageditie. De gemeente wil dat evenementenorganisaties meer ruimte krijgen in de stad. Daarbij is het recreatieterrein boven Stadshagen een goede kandidaat om deze evenementen te laten neerstrijken. Voordat het zover is zal de gemeente wel in gesprek gaan met de wijk Stadshagen.

Nu nog worden grootschalige evenementen gehouden in park De Wezenlanden of het gebied rond de Wijthmerplas, waar de laatste jaren housefeesten worden gehouden. Bij de Milligerplas zijn nu nog kleinere evenementen toegestaan, maar mogelijk krijgen de grote evenementen in Stadshagen ook de ruimte. Om wat voor evenementen het daarbij gaat is nog niet duidelijk.

Update: op onze Facebook-pagina staat nu een poll waar je kan aangeven voor of tegen de komst van meer evenementen te zijn.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!