Man slaat en bedreigt vrouw in supermarkt

donderdag 29 maart 2012 12 reacties

Een 38-jarige man uit Zwolle is woensdagmiddag aangehouden nadat hij in een supermarkt aan de Wade een 46-jarige vrouw uit Zwolle had geslagen en bedreigd. De vrouw wilde in de winkel iets kopen. Toen ze haar bestelling door wilde geven aan de medewerkster achter de balie begon een man te schreeuwen tegen de medewerkster dat hij eerst aan de beurt was. Ondanks dat zowel de vrouw als de medewerkster hun excuses aanboden en de man voor wilden laten gaan bleef hij schreeuwen.

Toen de vrouw hier iets van zei liep de man op haar af en gaf haar een klap in het gezicht. Hierdoor viel haar zonnebril die beschadigd raakte. De man liep weg, maar toen de vrouw even later naar buiten liep sprak hij haar opnieuw aan en bedreigde haar. De man kon later op basis van het signalement op de Drapenierlaan aangehouden worden voor mishandeling. Hij is voor nader onderzoek ingesloten.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!