Oud-staatssecretaris Klijnsma (PvdA) bezoekt Stadshagen

woensdag 2 juni 2010

Oud-staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Jetta Klijnsma gaat aanstaande zaterdag 5 juni, samen met lokale PvdA-vrijwilligers, in gesprek met de bewoners van de Zwolse wijk Stadshagen. Vanaf half vier ’s middags zal Klijnsma, ondersteund door lokale PvdA-ers Stadshagen intrekken om te luisteren naar wat burgers van hun wijk en van de Nederlandse politiek vinden. “Dit canvassen is een manier om in gesprek te raken met mensen en vergroot de kennis over de politiek en de maatschappij voor zowel burger als partij”.

Op tientallen plekken in heel Nederland gaan de teams gehuld in rode jassen en bewapend met rode rozen en enquêteformulieren de straten op. PvdA: “Canvassen stelt mensen in staat om hun zegje te doen over de politiek. Hun antwoorden worden zeer serieus genomen. Zij worden verwerkt en geven inzicht in de staat van de verschillende buurten en hun toekomst. De vrijwilligers die het grootste deel van deze canvassenacties op zich nemen zijn daarmee de voelsprieten van de PvdA in de maatschappij.”

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!