Niet meisje maar man (25) met geweld ontvoerd

maandag 2 april 2012

Het Traaipad, waar de ontvoering heeft plaatsgevonden

Niet een meisje, maar een 25-jarige Zwollenaar is zondagavond rond zes uur met geweld ontvoerd vanaf het Traaipad in Stadshagen. Dat heeft de politie maandagochtend gemeld. Daarvoor meldde de politie nog dat er een meisje was ontvoerd, waarop een burgernetoproep werd uitgedaan. Door miscommunicatie binnen de politie werd pas op maandagochtend aan de media gemeld dat het echter om een volwassen man ging. Deze is met een hoofdwond teruggevonden aan de Borneolaan, waar hij door vier Zwollenaren heen was gebracht. De man is in het ziekenhuis behandeld.

‘Uitgaansconflict aanleiding’
De vier Zwollenaren van 17, 22, 25 en 46 jaar zijn door de politie aangehouden voor betrokkenheid bij ontvoering en mishandeling. De mannen stormden zondagavond een woning binnen aan het Traaipad in Zwolle, waarbij de man met geweld werd meegenomen. De aanleiding voor de mishandeling en ontvoering zou liggen in een conflict dat de avond ervoor plaats heeft gevonden in het uitgaansleven. Na informatie van derden wist de politie de mannen op te sporen aan de Borneostraat, waar het slachtoffer met een hoofdwond aanwezig bleek te zijn.

Meisje
In hetzelfde huis waar de man door de andere personen werd meegenomen was ook een meisje van twee jaar aanwezig. Die is echter ongedeerd gebleven. De politie stelt een nader onderzoek in.

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!