Feestelijke eerste steenlegging Het Festival

woensdag 11 april 2012

Onder toeziend oog van tientalle kinderen met gele bouwhelmen, leerkrachten, leidsters en ouders werd de eerste steenlegging van de Brede School Het Festival een feestelijk moment. Het nieuwe schoolgebouw naast CSV’28 in Breecamp-Oost krijgt al aardig vorm. Samen met de schooldirecteur Dick Bremmer en vestigingsmanager van Doomijn Karin Borst hebben de kinderen hun nieuwe school vandaag ‘kleur’ gegeven.

‘Kleur’
De Brede school Het Festival kenmerkt zich door het pedagogische beleid van de ‘kracht van 8’. Dat leert de kinderen zichzelf te zijn, eerlijk te zijn, rekening te houden met elkaar, samenwerken en elkaar helpen, luisteren naar elkaar, zeggen wat ze maar willen, een conflict op te lossen door het uit te praten, te vergeven en opnieuw te beginnen en dat iedereen erbij hoort.

Tijdens het feestelijke moment mochten 8 groepjes kinderen een kleur in de cementmolen gooien dat symbool stond voor één van de punten van de ‘kracht van 8’. Zo hebben zij hun nieuwe school ‘kleur’ gegeven met wat hun uniek maakt.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!