Stadshagen viert kampioenschap FC Zwolle

zaterdag 14 april 2012 1 reactie

Deze fan aan de Canneveltstraat steekt zijn geluk niet onder stoelen of banken.

In Stadshagen gaat de vlag uit voor FC Zwolle. Letterlijk. Vrijdagavond speelde het elftal van trainer Art Langeler in eigen huis tegen FC Eindhoven bloedeloos gelijk, maar sleepte daarmee wel het kampioenschap van de Eerste Divisie binnen. Tegenstander Sparta ging namelijk met een remise naar huis en daarmee is de Zwolse hoofdmacht niet meer te achterhalen. Stadshagenaren hingen daarop de vlag uit, want na acht jaar mag FC Zwolle weer in de eredivisie uitkomen. 

Huldiging
Zaterdagmiddag wordt FC Zwolle in de binnenstad van Zwolle gehuldigd en zal er naar verwachting een grote schare fans op de been zijn om het kampioensfeest te vieren. Woon jij in Stadshagen en is bij jullie ook de vlag uit, of bij de buren? Maak een foto en stuur het naar info@stadshagennieuws.nl. Wij plaatsen de sfeerfoto’s op de website.

Eredivisie heilloze weg?
Eerder deze week was in EenVandaag een reportage te zien over de voorbereidingen naar de kampioenswedstrijd van vrijdag te zien. Daarin werden de shirtsponsors gevolgd en Johan Derksen geinterviewd. Met name Johan Derksen toonde zich kritisch over de eredivisiegang. Het zou mogelijk een financieel debacle voor de club betekenen. Bekijk de reportage hieronder.

De redactie van StadshagenNieuws feliciteert FC Zwolle en de fans met het behalen van een plek bij de achttien beste ploegen van Nederland.

sitestat

 

Lees meer over:

| | | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!