Proeven en kijken bij Food & Fashion

zaterdag 21 april 2012 2 reacties

Zaterdag 21 april stond het winkelcentrum van Stadshagen in het teken van Food & Fashion. In een drietal modeshows werden de nieuwste kledingtrends en accessoires van verschillende winkels uit Stadshagen gepresenteerd. Bakker Bart, restaurant Minoyu en slijterij Stroomberg lieten het winkelend publiek proeven en genieten van diverse lekkere hapjes en wijnen.

Catwalk
De meeste aandacht van het winkelend publiek ging uit naar de grote catwalk die prominent in het winkelcentrum stond. Gelukkig grotendeels door zon, maar bij tijd en wijle ook door regen overgoten, werd de nieuwste collectie mode en accessoires van diverse winkels in Stadshagen gepresenteerd. De modeshow werd uitgevoerd door zo’n 25 studenten van de mode-opleiding van het Deltion College en een aantal kinderen. Voor de studenten was de modeshow onderdeel van een studieproject, waarbij ze met de modeshow praktijkervaring konden opdoen. In drie modeshows werden kleding en accessoires gepresenteerd van kindermodezaak Spruit, Shoeby Fasion, Aktiesport, Hier, Reality, Hema, Optiek Kale en Dynasty Bruidsmode. De kapsels van de modellen werden verzorgd door Whair Kapsalon.

Dansact
Na de modeshows kon het publiek nog genieten van dansacts van Dansgroep Sway, waarbij ook de kinderen die dat aandurfden het podium mochten beklimmen om mee te dansen.  Tussen alle geplande activiteiten door werd het publiek nog verrast met een ‘flashmob’, uitgevoerd door een groep dansers van Easy2Zumba uit Stadshagen.

Hieronder een serie foto’s van Food & Fashion. Meer foto’s van de modeshows zijn te vinden op Jestaaterop.nl.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!