Stadshagen kleurt oranje in aanloop naar WK

zondag 6 juni 2010

Met nog enkele dagen, zelfs uren te gaan voor het wereldkampioenschap voetbal 2010, maken verschillende buurten in Stadshagen zich al op voor de wedstrijden van het Nederlandse elftal. Niet alleen de woningen en voorgevels van voetbalfanaten uit de wijk schitteren met oranje versieringen, ook complete straten hebben zich voor de gelegenheid in de kleuren van de nationale leeuw getooid. Wij hebben enkele straten en huizen uit Stadshagen voor u op een rij gezet.

Zaterdag vertrokken 22 spelers van onze nationale voetbalploeg naar Zuid-Afrika. Arjen Robben bleef in Nederland met een hamstringblessure achter, maar gezien de resultaten van de oefenwedstrijden is de hoop op een goed resultaat in Kaapstad en Johannesburg groot. Het enthousiasme in Stadshagen is in ieder geval dusdanig groot, dat niemand er aan ontkomt.

Mist uw straat of huis in deze fotoreportage? Kent u iemand met nog mooiere oranjeversieringen, vlaggen of plannen rond dit wereldkampioenschap voetbal? Stuur dan uw foto’s of informatie door naar info@stadshagennnieuws.nl en zet in de titel ‘WK 2010’. Wij plaatsen deze dan in deze fotoreportage.

De Tjaskerstraat steekt de kroon, zowat letterlijk. De buurtbewoners hebben een prachtig kunstwerk van vlaggetjes gemaakt.

De woonwagens aan de Havezathenallee brengen ook kleur in de wijk, met grote vlaggen en veel kleur wordt er veel verwacht van oranje.

Op de Tiendschuurstraat zijn ze er al zeker van...

De Boswalstraat is om en om oranje. Er moet ook afwisseling zijn.

Een metershoog spandoek torent boven het hofje aan de Tjaskerstraat uit

Boven het voetpad van de Lindenhorststraat hangt een oranje dak van vlaggetjes.

Zelfs de ramen zijn niet ontzien van deze oranje-woningen

De Marxveldstraat heeft gezamenlijk de vlaggen aan de woningen gehangen

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!