‘Onze’ C1000 wordt Jumbo

vrijdag 27 april 2012 12 reacties

De door Jumbo overgenomen C1000-supermarkten zullen worden omgebouwd naar Jumbo-filialen. Dat is donderdag 27 april bekend gemaakt. Ook C1000 Nagelmaeker in het winkelcentrum van Stadshagen zal binnen drie jaar in het Jumbo-geel gestoken worden, al is op dit moment nog niet bekend wanneer dat zal gebeuren.

Toen in november 2011 de overname van C1000 door Jumbo bekend gemaakt werd, was het uitgangspunt dat de C1000-formule zou blijven bestaan. Een ‘strategische heroriëntatie’ heeft ertoe geleid dat er nu toch circa 300 filialen van C1000 omgebouwd worden tot Jumbo. Hierbij wordt de Jumbo-formule verrijkt met C1000-elementen en moet zo ‘the best of both worlds’ bij elkaar gebracht worden. Niet alle C1000-filialen zullen naar Jumbo gaan, ruim honderd filialen worden verkocht aan Ahold en Coop.

Jeroen Nagelmaeker, ondernemer bij C1000 en eigenaar van C1000 Nagelmaeker, laat desgevraagd weten dat ook zijn supermarkt in Stadshagen een Jumbo-filiaal zal worden. Meer dan dat is vooralsnog niet bekend, maar daar zal in de komende tijd duidelijkheid over moeten komen. Het is dus nog even afwachten hoe lang de inwoners van Stadshagen nog winkelen bij C1000 en per wanneer de Jumbo-gele boodschappentassen het straatbeeld zullen veroveren.

Reageer op dit artikel

reacties

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

12 reacties op '‘Onze’ C1000 wordt Jumbo' »

 • Richard van Opstal schreef:

  Kunnen we eindelijk butget boodschappen doen en waar alles in de schappen ligt :)

 • stadshagen schreef:

  jammer wil liever de c1000 volgens mij ook goedkoper.
  maar ja

 • Richard van Opstal schreef:

  Nee hoor Jumbo is 100%, met merk artikelen altijd echt het goedkoopst. Je kunt bij Jumbo zelfs gratis artikelen krijgen als het ergens anders goedkoper is, de merkartikelen. dat zit in de 7 zekerheden :)

 • stadshagen schreef:

  werk je bij de jumbo ofzo….

 • Richard van Opstal schreef:

  Nee mijn ex werkt er nog steeds (lol)

 • Henk schreef:

  Nou dan heeft die als enige concurrentie de AH, want we hebben al een paar jumbo’s in Zwolle en als al de c1000 winkels in Zwolle ook nog Jumbo worden zullen er weinig artikelen gratis worden weg gegeven omdat ze elders goedkoper zijn.

  persoonlijk zelf heb ik er weinig mee, ik koop bij de AH en C1000, en ook wel eens bij de Jumbo, als ik de spullen maar kan kopen die ik wil kopen. ik ben geen vaste winkelketen freak.

 • monique schreef:

  Op zich wel jammer dat je als consument steeds minder keuze hebt qua supermarkten. Maar ik doe het liefst bij verschillende supers boodschappen en nu schiet de Jumbo er altijd bij in….Ik kom er graag maar meestal combineer ik c1000 met Lidl in Holtenbroek
  of ik combineer AH met c1000 hier in Stadshagen. Dan blijft er nog weinig over om bij Jumbo te halen. Toch hebben ze bij Jumbo een mega keuze aan van alles en nog wat en dat bevalt me wel. En als je iets mist dan doen ze echt hun best om het product te leveren.

 • blauwvinger schreef:

  Richard van Opstal schreef:
  Nee mijn ex werkt er nog steeds (lol)

  Vandaar komt hij er graag om zijn ex te stalken :)

 • blauwvinger schreef:

  Wat velen niet realiseren is nu met deze overname zo goed als einde inzicht is van de supermarkt oorlog en nu Jumbo en AH zelf de prijzen kunnen bepalen.

 • RonaldL schreef:

  Ik ben eigenlijk wel blij met de C1000.. de Jumbo in de Aalanden is altijd zo druk.. ik hoop niet dat we dat dan hier ook krijgen.
  En ik vind de slager/vlees van de C1000 veel fijner dan van de Jumbo.

  Nou ja, er is toch niks meer aan te doen, dus we zien het wel.

 • Diva Deka schreef:

  Ik betwijfel of de C1000 in Westenholte èn Holtenbroek ook Jumbo gaan worden. Zwolle heeft met 7 C1000’s een overflow aan C1000 en het in niet logisch om te gaan denken dat er nu een overflow van Jumbo’s zal komen; samen met wat er al staat zou dat neerkomen op 10 Jumbo’s. Kijk maar eens naar de Vechtstraat. Vorig jaar heeft Jumbo alle Super de Boers over genomen en deze is COOP geworden. Zelf vind ik het wel prettig dat Stadshagen Jumbo wordt, maar ik denk/hoop wel dat Westenholte en/of Holtenbroek in andere handen overgaat.

 • stadshagenaar schreef:

  @Diva Deka,

  Er is allang bekend dat Zwolle in totaal 8 jumbo,s krijgt.

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!