‘Onze’ C1000 wordt Jumbo

vrijdag 27 april 2012 12 reacties

De door Jumbo overgenomen C1000-supermarkten zullen worden omgebouwd naar Jumbo-filialen. Dat is donderdag 27 april bekend gemaakt. Ook C1000 Nagelmaeker in het winkelcentrum van Stadshagen zal binnen drie jaar in het Jumbo-geel gestoken worden, al is op dit moment nog niet bekend wanneer dat zal gebeuren.

Toen in november 2011 de overname van C1000 door Jumbo bekend gemaakt werd, was het uitgangspunt dat de C1000-formule zou blijven bestaan. Een ‘strategische heroriëntatie’ heeft ertoe geleid dat er nu toch circa 300 filialen van C1000 omgebouwd worden tot Jumbo. Hierbij wordt de Jumbo-formule verrijkt met C1000-elementen en moet zo ‘the best of both worlds’ bij elkaar gebracht worden. Niet alle C1000-filialen zullen naar Jumbo gaan, ruim honderd filialen worden verkocht aan Ahold en Coop.

Jeroen Nagelmaeker, ondernemer bij C1000 en eigenaar van C1000 Nagelmaeker, laat desgevraagd weten dat ook zijn supermarkt in Stadshagen een Jumbo-filiaal zal worden. Meer dan dat is vooralsnog niet bekend, maar daar zal in de komende tijd duidelijkheid over moeten komen. Het is dus nog even afwachten hoe lang de inwoners van Stadshagen nog winkelen bij C1000 en per wanneer de Jumbo-gele boodschappentassen het straatbeeld zullen veroveren.

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!