Zaterdag spannende voetbalmiddag bij CSV’28

woensdag 2 mei 2012

Komende zaterdag speelt het eerste elftal van voetbalclub CSV’28 zijn laatste competitiewedstrijd van het seizoen tegen IJVV. CSV’28 is inmiddels zeker van de nacompetitie maar zal er natuurlijk alles aan doen om zaterdag de wedstrijd te winnen. De gasten uit IJsselmuiden kunnen bij winst kampioen worden. Er wordt dan ook veel publiek verwacht uit IJsselmuiden.

CSV’28 roept een ieder om het elftal zaterdag te komen steunen! Om er een mooie middag van te maken vraagt de club om zoveel mogelijk in het oranje te komen. “Neem je trommels, vuvuzela’s en spandoeken mee zodat we het eerste elftal kunnen steunen,” aldus de enthousiaste woordvoerder Tonie Welmers. “Bovendien zal het mooiste spandoek van een jeugdteam van CSV’28 door het jeugdbestuur worden beloond.”

Daarnaast hoopt de club in de loop van de middag de B1 junioren te kunnen huldigen met hun kampioenschap in de Hoofdklasse. B1 speelt om 12.00 uur een uitwedstrijd tegen SDC Putten en bij winst is het kampioenschap een feit! De ploeg wordt in de loop van de middag terugverwacht op het sportcomplex “De Verbinding”.

Kortom, voldoende reden om a.s. zaterdagmiddag 5 mei naar het Sportcomplex te komen! De wedstrijd CSV’28 – IJVV begint om 14.30 uur.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!