Leerlingen van De Vlieger “Lekker Fit?!”

dinsdag 15 mei 2012

De projectweek “Ik Lekker fit!?” bij KBS De Vlieger startte op maandag 14 mei met een Zumba-les voor de circa 500 leerlingen. Onder leiding van een Zumba-instructrice van Achmea Health Center Stadshagen, maakten de kinderen – en de meesters en juffen – tijdens een drietal ‘workouts’ kennis met Zumba.

“Ik Lekker fit!?” is een tweejarig programma dat uitgaat van Zwolle Gezonde Stad en waaraan in het totaal 11 Brede Scholen deelnemen, zo ook KBS de Vlieger. Lekker fit! is de enige lesmethode in Nederland die zich richt op voeding én bewegen en die een samenhangend programma biedt voor álle groepen van het basisonderwijs. SportService Zwolle (projectleider) en GGD IJsselland voeren het programma lokaal uit. De combinatiefunctionarissen van SportService Zwolle ondersteunen de schoolteams bij de implementatie van het programma. De komende tijd wordt tijdens een aantal informatie- en praktijklessen op KBS De Vlieger aandacht besteed aan voeding, bewegen en gezonde keuzes maken.

Ik Lekker fit!? wordt mogelijk gemaakt door Zwolle Gezonde Stad en Zilveren Kruis Achmea.

De fotoreportage is gemaakt door Irene Schrijver.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!