Het Cultuurhuis is van u!

woensdag 16 mei 2012

WijZ wil samen met de wijkbewoners uit Stadshagen invulling geven aan de functie van het Cultuurhuis voor Stadshagen. Het is de bedoeling dat het Cultuurhuis een ontmoetingsplek in de wijk wordt. Met de slogan ‘het Cultuurhuis is van u’ wil WijZ in gesprek over de invulling van een Cultuurcafé. Daar wordt de komende tijd in de vorm van een werkgroep over nagedacht. Wijkbewoners worden van harte uitgenodigd om in deze werkgroep hun wensen en ideeën te laten horen.

Meedenken over Cultuurcafé
Sinds het begin van 2012 is WijZ de nieuwe beheerder van het Cultuurhuis. De welzijnsorgansatie zou graag zien dat het Cultuurhuis een ontmoetingsplek in de wijk wordt. Om te zorgen voor goede ideeën en draagvlak worden er wijkbewoners gezocht die mee willen denken over de invulling van het Cultuurcafé. Dat zou bijvoorbeeld kunnen gaan over een ZZP- er tafel, lezingen, een Meet & Greet, theatervoorstellingen of bijvoorbeeld filmavonden. Natuurlijk kunnen bezoekers ook gewoon binnen lopen voor een praatje en een kopje koffie. De werkgroep is inmiddels gestart en we willen op korte termijn de plannen realiseren.

Aanmelden en informatie
Wijkbewoners die interesse hebben om aan te sluiten en mee te denken in deze werkgroep kunnen zich aanmelden of meer informatie vragen bij Geertje van Sinderen of Karin Bekendam. Zij zijn bereikbaar via 038 8515761.

Bron: WijZ

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!