Dode bij steekpartij Knopenmakerstraat – Leiendekkerstraat

woensdag 30 mei 2012 25 reacties

De plek van de steekpartij is afgezet door de politie en wordt onderzocht Bron: twitter @hoguhugo

Bij een steekpartij aan de Leiendekkerstraat is op woensdagmorgen om 11.15 uur een 34-jarige persoon om het leven gekomen. De verdachte is gewond aangehouden en afgevoerd door een ambulance. De steekpartij vond plaats in de tuin, volgens buurtgenoten kenden de verdachte en het slachtoffer elkaar. Het slachtoffer is een man uit Azerbeidzjan, de verdachte is een 43-jarige man zonder vaste verblijfplaats. Wat de aanleiding voor de steekpartij is, is nog onbekend. De politie komt later met uitgebreidere informatie.

Op dit moment is de straat afgezet met linten en wordt de plek onderzocht. Houdt onze site in de gaten voor eventuele ontwikkelingen.

Bron: twitter @hoguhugo

Bron: twitter @hoguhugo

Reageer op dit artikel

reacties

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

25 reacties op 'Dode bij steekpartij Knopenmakerstraat – Leiendekkerstraat' »

 • bewoner zgn achterstandswijk schreef:

  @marcel nee, ik woon hier nu 3,5 jaar en ik heb t nog niet meegemaakt, nu sta ik ook niet overal met mijn neus vooraan, niet dat hij/zij dat wel zou doen, maar dat scheelt mss wel. En neerbuigend vind ik het als iemand meteen over een achterstandsbuurt praat, er wonen hier idd allerlei verschillende mensen, maar is dat ook geen afspiegeling van de maatschappij? Ik denk altijd maar zo laat iedereen in zijn waarde en in elke buurt zullen er mensen zijn die niet in jouw of mijn straatje passen, so be it! En dat dit nu gebeurd is dat is al triest genoeg en we kunnen nog niet (ver)oordelen aangezien we niet weten wat de achtergrond is. Dit is mijn laatste comment want we hebben allemaal zo onze mening en dat is een ieders goed recht.

 • nieuwkomer schreef:

  Over 2 weken komen wij dicht in de buurt wonen, de bussenmakerstraat. Ook al zag ik dit nieuws deze week voorbijkomen, voor mij geen angst. Ik werk zelf bij de instantie die in de knopenmakerstraat een opvang heeft en ook dat boezemt mij geen vrees in. Het is vaak het besef dat misschien iemand ‘anders’ is wat argwanend maakt. Gebeurt er dan wat, dan is het zwarte schaap snel gevonden. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat mensen met een beperking absoluut niet schadelijk is bij voorbaat, ook niet als er kinderen wonen. Ik kijk er enorm naar uit om in Stadshagen te gaan wonen. De buurt zijn wij allen en tolerantie is waar begrip begint. Een moord is tragisch, maar helaas is dit praktisch overal mogelijk en ook de realiteit. Dat net de knopenmakerstraat het moest gebeuren is in mijn ogen puur toeval…

 • Jes-r schreef:

  hallo allemaal,

  Ik heb eens zitten lezen naar alle verhalen. Maar ik schrik mij kapot! Meneer die daar vermoord is kende ik en het is heel triets dat mensen zich dan druk maken over het verkopen van hun huis. natuurlijk begrijp ik de angst omdat dit is gebeurd. Het fijnste is veilig wonen. Dat veilig wonen voelde meneer zich juist in de buurt. Hij was nog nooit zo gelukkig geweest. Hij was ook erg ziek dankzij die woning heeft hij goed kunnen wonen. Helaas heeft iemand zijn leven beroofd. Ik vind dat niemand mag denken hoe of wat in de buurt. Ik vind dat je moet stil staan bij Meneer Sakisov die met veel pijn en mes steken daar in de tuin lag.

  R.I.P Dhr Sarkisov! Rust zacht!

 • bewoner zgn achterstandswijk schreef:

  @Jes-r Respect

 • bewoner zgn achterstandswijk2 schreef:

  het is nu al tijdje geleden maar dit gaat helemaal nergens over,
  er is iemand neergestoke en jullie gaan je druk maken om een huisverkopen holy sh!t eh, en als dit stuk uit stadshagen zo slecht is los het dan op als je het zogoed weer @lezer

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!