Aanleiding dodelijke steekpartij nog onduidelijk

donderdag 31 mei 2012

Foto via Twitter: @hoguhugo

De aanleiding voor de ruzie die eindigde in een dodelijke steekpartij aan de Knopenmakerstraat in Stadshagen woensdagochtend, is nog onduidelijk. De 34-jarige bewoner kwam om het leven door de steekwonden die hij opliep, toegebracht door de 42-jarige verdachte zonder vaste woon- of verblijfplaats waarmee hij ruzie kreeg. De beide mannen zijn van Armeense afkomst. Dat liet de politie donderdagochtend in een schrijven weten. De verdachte is donderdagmiddag aan zijn hand geopereerd, waardoor hij nog niet is gehoord door de politie.

Beroering
De politie heeft de plek des onheils gisteren onderzocht en er is een buurtonderzoek gehouden. De steekpartij zorgde in de buurt, maar ook elders in de wijk voor veel beroering. Buurtbewoners geven aan, ook in de reacties op deze site, dat er wel vaker ruzie in de straat was en dat de politie zich geregeld liet zien. Of de onrust zich rond deze beide heren afspeelde is evenwel onbekend.

Onderzoek
De politie onderzoekt de zaak volop. Bij ontwikkelingen zal er een update op deze site verschijnen. Lees ook onze eerdere berichtgeving over de steekpartij.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!