Geslaagde eerste toernooidag en 1000e lid voor CSV’28

donderdag 31 mei 2012

Anna-Mayra Lopez Mendez in speciaal voetbalshirt met haar ouders, broertje en voorzitter Harrie van Zwieten van CSV'28

Afgelopen zaterdag 26 mei vond het eerste deel van het Isaac de Groot jeugdtoernooi voor teams F en E plaats. Zomerse temperaturen en een gemoedelijke sfeer zorgden voor een geslaagde dag van het lustrum vierende Isaac de Groot toernooi. Ook RTV ZOo was aanwezig met live verslag van de middag. Zaterdag 9 juni a.s. is het de beurt aan de D-, C- en B-teams.

Sinds de start in 2007 is dit toernooi elk jaar in omvang gegroeid en inmiddels mag het zich het grootste jeugdtoernooi in de regio Zwolle noemen. Niet alleen de eigen jeugdelftallen van CSV’28 doen mee, maar liefst 160 teams uit het hele land strijden om de felbegeerde titel.

De afgelopen jaren bleek dit toernooi keer op keer een enorm succes dankzij de goede mix van sportiviteit, gezelligheid en de strakke organisatie. Bovendien zijn er leuke prijzen te winnen in de loterij met als hoofdprijs een kinderfiets.

1000e lid
Maar er was meer te vieren. Zo verwelkomde CSV’28 ook haar 1000ste lid, de 8-jarige Anna-Mayra Lopez Mendez. Zij kreeg uit handen van Harry van Zwieten een speciaal voetbalshirt overhandigd en kwam live in de uitzending van RTV ZOo.

Ga voor meer informatie over het programma van het toernooi naar: www.csv28zwolle.nl en klik op ‘Toernooien’ en vervolgens op ‘Isaac de Groot Toernooi’.

Lees meer over:

| | | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!