Avond4daagse maandag en dinsdag door Stadshagen

zondag 3 juni 2012

Foto: zwolle-wandel.nl

Met een recordaantal van bijna 7.000 inschrijvingen vindt deze week de Zwolse avond4daagse plaats. Stadshagen is zowel op de maandag- als de dinsdagavond het toneel voor de avond4daagse. Maandagavond voor de wandelaars met een postcode hoger dan 8031 en dinsdagavond voor de postcodes 8000 t/m 8030.

Sportpark de Verbinding, bij CSV’28, is de start en finish voor de tochten door en vanuit Stadshagen. Wandelaars die 5 kilometer lopen blijven in Stadshagen en gaan vanaf het sportpark via de Hofstedestraat, Havezathenallee, Belvederelaan, Mannagras en Buidelmos terug naar het sportpark voor de finish. Wandelaars die 10 of 15 kilometer lopen verlaten Stadshagen korte tijd voor een tocht over de Zalkerdijk en door Westenholte, om vervolgens weer in Stadshagen het laatste deel van de tocht te wandelen.

Recordaantal inschrijvingen
Op de zondagmiddag voor de start van de avond4daagse stond de teller van het aantal inschrijvingen bijna op 7.000,. Daarmee is het vorige record uit 2011 al is overtroffen en is de grootste avond4daagse van Nederland nu nog groter. Vanwege het grote aantal deelnemers is de avond4daagse in tweeën gesplitst waarbij vanaf twee startlocaties wordt gestart. Op vrijdagavond vindt voor alle deelnemers het defilé plaats vanaf het manifestatieterrein Park de Weezenlanden.

Kijk voor meer informatie over de avond4daagse op http://www.zwolle-wandel.nl/avond4daagse.html

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!