Kinderrrijk Stadshagen viert Straatspeeldag

vrijdag 8 juni 2012

Sportactiviteiten, springkussens, spelen op straat en het bekijken van een echte brandweerauto. Op woensdag 13 juni 2012 is het landelijke Straatspeeldag (Buitenspeeldag). Op die dag kunnen ook de kinderen in Stadshagen voor één keer ongestoord op straat spelen. Dit jaar spelen de kinderen van 14.00- 16.00 uur weer op de Klokkengieterlaan. De werkgroep Kinderactiviteiten van Stadshagen Totaal heeft in samenwerking met Brede school De Vlieger, De Schatkamer, De Wendakker, Veerezon, het Festival, Sportservice Zwolle, Landstede en Travers Welzijn en de brandweer Zwolle een leuk programma bedacht.

Ze kunnen zich uitleven tijdens verschillende activiteiten en verder wordt er zeer waarschijnlijk nog voor iets te drinken gezorgd. Ook kunnen ze hun sportiviteit testen op enkele sportactiviteiten. Natuurlijk komt er ook een springkussen! En er kan ook gewoon op straat worden gespeeld. We hopen op een grote opkomst van kinderen en ouders. Verder is deze middag de brandweer aanwezig met een echte brandweerwagen,waarschijnlijk een tent met rook zodat je kunt ervaren hoe het is om inde rook te lopen en met enkele spellen.

Om deze middag te laten slagen zijn er nog wel vrijwilligers nodig, heeft u deze middag even tijd om mee te helpen, al is het maar een uurtje, geef u dan op via de mail. Uw hulp is hard nodig! Heeft u zelf ook nog leuke ideeën, meldt u dan aan via: gerlinde1973@hotmail.com of a.dkloe@travers.nl

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!