Bijzonder concert in Polder Mastenbroek

vrijdag 22 juni 2012

Foto: Polder Mastenbroek

Op vrijdag 6 juli om 20.00 uur vindt in de tuin van de pastorie van de NH Kerk in Mastenbroek aan de Kerkwetering een uniek openluchtconcert plaats, verzorgd door het jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel uit Zwolle met medewerking van zangeres Barbara Lok. Op het programma staan licht klassieke werken en filmmuziek.

Jeugdsymfonieorkest De Vuurvogel
Na het succes van het vorig jaar toen 300 mensen het bijzondere openluchtconcert bezochten, organiseert Polder Mastenbroek in de tuin van de pastorie aan de Kerkwetering weer een uniek concert. Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel uit Zwolle verzorgt een gevarieerd programma met verrassende muziek en orkestratie. Ook voor mensen die minder met klassieke muziek hebben is het een aangenaam programma. Het is heel bijzonder om de jeugd, ook uit Mastenbroek, op deze manier in actie te zien. Op het programma staan werken van Schumann, Ravel en andere moderne en klassieke componisten. Dirigent van het orkest is Albert Dam, tevens initiatiefnemer van het orkest.

Vocaliste Barbara Lok
Om het concert extra allure te geven heeft de organisatie Barbara Lok, vocaliste uit Sint-Jansklooster uitgenodigd. Zij zal begeleid door het orkest een aantal liederen zal zingen. Barbara Lok treedt regelmatig op als zangeres en ze is ook zangdocente.

Het concert wordt georganiseerd door de werkgroep Gastvrijheid van Mastenbroek die de oudste polder van Nederland graag op een verrassende manier wil laten zie aan de bewoners en bezoekers. Het concert is mogelijk gemaakt door bijdragen van de Provincie Overijssel en de gemeente Zwartewaterland in het kader van het Nationaal Landschap IJsseldelta.

Kaarten à € 10,- zijn verkrijgbaar via Corry van der Weerd, Bisschopswetering 87, Mastenbroek, tel 038 3446428 of hilke2@hetnet.nl. Het aantal plaatsen is beperkt dus het is verstandig om een toegangsbewijs te bestellen.

Het concert op vrijdagavond 6 juli begint om 8 uur, maar u bent welkom vanaf 19.30 uur. Het concert vindt plaats in de openlucht, dus houd er rekening mee dat het fris  kan zijn. Bij slecht weer gaat het concert niet door, dat zal worden aangegeven op de website van de Vereniging Polderbelangen, www.poldermastenbroek.nl.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!