Familiedag CSV’28 groot succes

maandag 25 juni 2012

Harry van Zwieten (voorzitter CSV’28), Jeroen Nagelmaeker (C1000) en Cor Kuiper (vrijwilliger van het Jaar CSV’28)

Zaterdag 23 juni vond de CSV’28/C1000 familiedag en vrijwilligersavond plaats. Voor het eerst sinds jaren is daarmee een oude traditie, om het voetbalseizoen als leden gezamenlijk af te sluiten, met succes nieuw leven in geblazen. Tijdens het afsluitende barbequefeest werd Cor Kuiper in het zonnetje voor zijn inzet als vrijwilliger bij CSV’28.

In het ochtendprogramma stond de jongste jeugd van CSV’28 centraal. Ruim 120 jeugdige leden vermaakten zich met de diverse spellen die door de organisatie waren bedacht. Met als klap op de vuurpeil het buikschuiven over een hele lang rubberen mat die in gesmeerd was met zeep. ’s Middags was het de beurt aan de rest van de leden om hun krachten te meten in een zeskamp.  Een waar spektakel waarbij de bekende zeephelling toch een scherprechter bleek te zijn. De dag werd afgesloten met een barbecue die het bestuur mocht aanbieden namens de hoofdsponsor van de dag C1000 Nagelmaeker te Stadshagen, aan alle vrijwilligers van CSV’28. Want zonder vrijwilligers geen club. 

Vrijwilliger van jaar
Tijdens het barbecuefeest werd ook de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt door de voorzitter Harry van Zwieten van CSV’28. Hij mocht Cor Kuiper extra in het zonnetje zetten voor al zijn vrijwilligerswerk in de afgelopen jaren. De verbouwereerde vrijwilliger ontving daarnaast uit handen van Jeroen Nagelmaeker (C1000) ook nog eens een extra prijs: hij mag één minuut gratis winkelen. Een mooi einde van een prachtige dag.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!