Stadshagen krijgt eerste Zwolse zwangerschaps- en babybeurs

woensdag 27 juni 2012

Stadshagen krijgt, hoe kan het ook anders als meest kinderrijke wijk van Zwolle, de primeur van de eerste zwangerschaps- en babybeurs van Zwolle. In het Grand Café Werkerwaard kunnen toekomstige ouders op zaterdag 7 juli 2012 zich laten informeren en inspireren over bijvoorbeeld kraamzorg, babykleding, geboortekaartjes en kinderkamers. Daarnaast zijn er deskundigen en professionals voor advies over bijvoorbeeld oppassubsidie, borstvoeding en opvoeding. De entree is gratis.

Volop variatie
Je kunt het zo gek niet verzinnen of je vindt het wel tijdens deze beurs. Maak een afdruk van je zwangere buik in het gips. Waarom zou je wasbare luiers gebruiken? De leukste geboortedecoraties en tweedehands babykleertjes. Maar ook ideeën voor een originele baby- of kinderkamer, knuffels speciaal gemaakt en geboortekaartjes. Altijd al iets willen weten wat een bevallingscoach voor je kan betekenen? Je ontmoet een echte doula op de beurs. Ook is er informatie over de leukste zwangerschapscursussen.

Deskundig en professioneel
Een scala aan deskundigen en professionals staat klaar om je te adviseren. Vraag ze het hemd van het lijf over oppassubsidie, opvoeding, dragen van je kind in een draagdoek, gebaren met je kind, kraamzorg, borstvoeding enz.

De zwangerschaps- en babybeurs vindt plaats in het Grand Café Werkerwaard een de Werkerlaan 50 in Stadshagen. De bezoekers zullen worden welkom geheten met een kop koffie een een stukje Werkertaart.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!