Motorrijder gewond bij ongeval Middelweg

woensdag 27 juni 2012

Dinsdag 26 juni is bij een ongeluk op de kruising van de Middelweg en de Bachlaan is een 48-jarige motorrijder aan beide armen gewond geraakt. De man reed over de Middelweg vanuit de richting van Stadshagen naar het centrum. Vanuit tegenovergestelde richting kwam een auto bestuurd door een 28-jarige man uit Zwolle die de Bachlaan in wilde slaan. De motorrijder reed bij de overstekende auto in de rechterflank en kwam aan de andere zijde van de auto op het wegdek terecht. De man is met diverse botbreuken overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Het ongeval werd waarschijnlijk veroorzaakt doordat het zicht van de overstekende automobilist beperkt werd door een auto die op de kruising stond. Daardoor zag hij de motorrijder over het hoofd en stak hij de kruising over. Bij het oversteken reed de motor de auto in de rechterflank aan. De motorrijder raakte gewond aan beide armen.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!