Bijzonder ‘Beachconcert’ aan de Milligerplas

dinsdag 3 juli 2012

De Milligerplas is aankomende donderdagavond 5 juli het decor van een heus ‘Beachconcert’. Muziekvereniging Excelsior uit Westenholte geeft die avond om 20.00 uur haar afsluitende concert van het jaar aan het strand in Stadshagen. Bezoekers kunnen gratis met hun strandstoel plaatsnemen aan de Milligerplas om te luisteren naar muziek van klassiek tot pop met onder andere muziek van The Beatles, Rolling Stones, James Bond en Caro Emerold.

Dat fanfaremuziek meer is dan alleen maar hoempapa-muziek is te horen tijdens de zomerse klanken van het beachconcert. Daarnaast is er een slagwerkgroep dat is echt veel meer dan alleen wat trommelen. De slagwerkgroep van Excelsior laat u de melodieën van onder aandere the Lion King en the A-team horen. Het beachconcert begint om 20.00 uur aan de Milligerplas in Stadshagen. Vergeet vooral niet uw eigen strandstoel mee te nemen. Voor meer informatie: http://www.excelsior-westenholte.nl/cms/

De uitnodiging van het Beachconcert

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!