Succesvolle eerste zwangerschaps- en babybeurs

zaterdag 7 juli 2012

Het kan ook bijna niet anders in zo’n kinderrijke buurt: de eerste zwangerschaps- en babybeurs van Zwolle is een succes geweest. Zaterdag 7 juli tussen 10.00 en 14.00 uur vond de beurs plaats in Grand Café Werkerwaard in Stadshagen. Bezoekers konden zich laten informeren en inspireren over onder andere kraamzorg, babykleding, gastouders, wasbare luiers en er was volop tweedehands kleding te koop. Kinderen konden zich laten schminken en de creatieve ballonnen waren erg populair.

Organisator Jiske Gaastra, die samen met Saskia Jalving de beurs organiseerde, was enthousiast over deze eerste zwangerschaps- en babybeurs. De beurs heeft nog niet de naamsbekendheid van de jaarlijkse kledingbeurs, die de dames ook organiseren, maar desondanks waren er genoeg bezoekers en liep het lekker door. Of er volgend jaar weer een zwangerschaps- en babybeurs komt kon Jiske Gaastra nog niet aangeven, maar de reacties van zowel de bezoekers als de ondernemers waren in elk geval erg positief.

 

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!