Inschrijving Stadshagenrun loopt snel vol

dinsdag 10 juli 2012

De inschrijving van de Stadshagenrun op zaterdag 22 oktober 2012 loopt snel vol. Veel lopers hebben zich al opgegeven voor de afstanden van de Kidsrun, de 5 of 10 kilometer. Vooral de laatste afstand is in trek. Inmiddels staat de teller voor de 10 km al op 700 deelnemers waar er maximaal 950 startbewijzen worden afgegeven. Ook vorig jaar was de 10 km snel vol en ontstond er voor het hardloopevenement een ruilhandel in startbewijzen.

Inschrijvingen
Voor de Allio Kidsrun zijn bijna 130 kinderen zo slim geweest om zich voor de zomervakantie in te schrijven. Er kunnen maximaal 450 kinderen aan de Stadshagenrun voor Kids meedoen. Voor de Concordia 5 kilometer hebben zich al bijna 450 mensen aangemeld waar het maximum aantal deelnemers op 950 staat. Inschrijven is dus nog steeds mogelijk via www.inschrijven.nl of www.stadshagenrun.nl en kan tot 1 oktober aanstaande.

Clinic
Voor mensen die een start willen maken met hardlopen is de loopclinic een uitkomst. Ook dit jaar zal Stichting Loopsport Zwolle een clinic organiseren die bedoeld is voor iedereen die een begin wil maken met hardlopen. Na afsluiting van de clinic ben je in staat om 30 minuten aan een stuk hard te lopen. Op de website www.stadshagenrun.nl worden de data van de clinic bekend gemaakt.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!