Aanhouding voor mishandeling Goudplevierstraat

vrijdag 20 juli 2012 2 reacties

Op donderdagmorgen 19 juli is er na een onderlinge ruzie tussen drie vrouwen in de Goudplevierstraat een 20-jarige vrouw uit Zwolle aangehouden. De vrouw is aangehouden voor mishandeling. De situatie met het drietal dreigde zodanig uit de hand dat er door de politiemensen die ter plekke waren hulp werd ingeroepen. De politiewagen die ter assistentie richting de Goudplevierstraat ging is tijdens hun rit op de kruising Westenholteallee/ Hasselterweg/ Frankhuizerallee in botsing geraakt met een 64-jarige automobilist uit Zwolle.

Twee ter assistentie geroepen politiemensen botsten in hun opvallende dienstauto met zwaailicht en sirene, via de Hasselterweg op weg naar dit incident, op de kruising Westenholterallee/ Hassselterweg / Frankhuizerallee tegen de auto van een 64-jarige Zwollenaar. Die reed vanaf de Frankhuizerweg de kruising op. Er was na de aanrijding alleen sprake van materiële schade. Naar zowel het incident in de Goudplevierstraat als de aanrijding met de politieauto wordt een nader onderzoek ingesteld.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!