Stadshagen Festival baant weg door economische crisis

zondag 25 juli 2010

Foto: Stadshagenfestival.nl

Dat het Stadshagen Festival doorgaat op 21 augustus 2010, daar lijken de organisatoren van overtuigd. Maar dat de broekriem wordt aangehaald is evengoed duidelijk, zo blijkt uit een schrijven van de organisatie eerder deze maand. De economische crisis heeft zijn sporen nagelaten, sponsors van het festival komen met minder geld over de brug.

“Dat is niet leuk voor ons en voor jullie als inwoners maar nog veel minder leuk voor onze sponsoren”, schrijft de organisatie. Ondanks de crisis zijn er toch nog sponsors bereid geweest om te sponsoren, evenals de gemeente en de wijkstichting die hun nek uitstaken om het Festival overeind te houden. Ook inwoners van Stadshagen die het festival een warm hart toedragen zijn zelf bereid een financiele ondersteuning te geven. De organisatie is op dit moment aan het uitzoeken hoe deze betrokken inwoners een grote of kleine bijdrage kunnen doen aan het festival. Daarvoor zal een tegenprestatie tegenover staan. Wat deze tegenprestatie zal zijn is nog niet duidelijk.

Dit jaar viert het Stadshagenfestival alweer zijn 10e editie; een jubilieumeditie. Wat begon als informatiemarkt met overdag zo’n 200 tot 300 bezoekers en ’s avonds zo’n 50 tot 100 bezoekers, is uitgegroeid naar een evenement met overdag ruim 20.000 bezoekers en ’s avonds zo’n 1500 mensen. Er is nog niets bekend over het programma en festiviteiten van dit jaar. Dit zal bekend worden gemaakt op de site www.stadshagenfestival.nl.  Meer informatie over de organisatie van het festival kunt u vinden op de site van de wijkstichting www.stadshagentotaal.nl en houdt vanzelfsprekend ook deze website in de gaten.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!