Litouwers stelen brandstof bij tankstation

maandag 13 augustus 2012 6 reacties

Bij het tankstation aan de Stadshagenallee in Stadshagen zijn zondagochtend 12 augustus drie mannen aangehouden op verdenking van diefstal van brandstof. De mannen van 21, 23 en 40 jaar oud uit Litouwen waren gezien bij het wegnemen van brandstof uit een bij het tankstation geparkeerde vrachtwagen. Na snelle reactie van de politie werden de drie aangetroffen met de brandstof.

Toen de politie hen controleerde, bleken zij een jerrycan met brandstof en een slang bij zich te hebben. De drie Litouwse dieven bekenden de diefstal. Er is door de politie proces-verbaal opgemaakt.

Reageer op dit artikel

reacties

Meer nieuws uit Stadshagen:

6 reacties op 'Litouwers stelen brandstof bij tankstation' »

 • SPZ schreef:

  Je verwacht het niet van deze vriendelijke mensen he?

 • Blauwvinger schreef:

  Nee, maar meesten hebben daar wel een passende oplossing voor gezien de stand van partij voorkeuren.

 • SPZ schreef:

  Tja, Geert heeft een oplossing, daarentegen heeft de SP ook een oplossing volgens mij. Het is resp. “alles er uit” of “alles er in”…
  (Lees alles als zijnde het overgrote deel).
  Feit blijft da de straffen voor dit soort mensen over het algemeen veel te licht is, maarja…

 • greet weldris schreef:

  Alles best zolang de nederland verziekende partij van D66 maar niets te vertellen krijgt, wat een idioten en ook de mensen die erop stemmen weten totaal niet hoe gek ze zijn. Geert heeft wel goede ideeen maar sommige gaan ook wel te ver iig de dubbele nationaliteiten en kinder bijslag voor kinderen in het buitenland moet echt stop gezet worden.

 • Blauwvinger schreef:

  Nee, met de PVV daar wordt het land beter van :( ik denk dat wie daar opstemd niet half het PVV programma kent en ze hebben al bewezen dat ze niet willen regeren.

 • SPZ schreef:

  Stemmen is in NL toch zinloos. Er is geen partij die waarmaakt wat ze vooraf zeggen. Sterker nog, de meeste, zo niet alle, partijen draaien hun kont al rond voordat de verkiezingsuitslagen bekend zijn…

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!