Video

Stadshagennieuws.nl maakt met enige regelmaat video’s van gebeurtenissen uit de wijk. Hieronder een verzameling van de meest recente (nieuws-)video’s van deze website.

Stadshagenfestival 2011
Het Stadshagenfestival van 2011 was een succes. Vele duizenden bezoekers bezochten de braderie, het speelterrein voor de kinderen, een optreden van Imca Marina of de live-muziek ’s avonds in de feesttent.

Verkiezing van de wijkbudgetten
Woendsag 3 maart 2011 werden de wijkbudgetten gekozen tijdens een verkiezingsavond in het Cultuurhuis van Stadshagen. Een sfeerreportage met een blik achter de schermen bij het tellen van de stemmen én een interview met wijkwethouder Filip van As.

Provinciale Statenverkiezingen Stadshagen
Stadshagen ging naar de stembus voor de Provinciale Statenverkiezingen. Maar wat gebeurt er zodra de stembussen gesloten worden? Stadshagennieuws maakte een reportage over het tellen van de stemmen in het Zonnehuis.

Hoogwater in de IJssel 2011
De IJssel is volledig buiten zijn oevers getreden. Wat zijn de gevolgen hiervan voor de directe omgeving, waaronder de wijk Stadshagen? Een reportage.

Vuurwerkshow in Stadshagen
De jaarwisseling van 2010 naar 2011 verliep rustig qua incidenten, maar aan de hemel was het een gebeuren van jewelste. Er werd een kapitaal aan vuurwerk afgeschoten oor de Stadshagenaren.

Sinterklaasintocht Stadshagen 2010
Sinterklaas bracht 27 november een bezoek aan Stadshagen. Samen met zijn Pieten kwam hij aan in de haven van de Milligerplas, waar veel kinderen op de Goedheiligman wachtten.

Informatieve video Stadshagen
Stadshagennieuws.nl maakte een korte informatieve video over de wijk Stadshagen: Stadshagen in Beweging. Wat gebeurt er in deze wijk en wie wonen er?

Stadshagen Run 2010
De jaarlijkse Stadshagen Run werd wederom succesvol gehouden. Redactieleden van Stadshagennieuws.nl liepen mee en filmden de Run.

Spreeuwenoverlast
Een opmerkelijk natuurverschijnsel: een gigantische kolonie spreeuwen nestelt bij het winkelcentrum. Overdag zijn de beesten op pad, maar ’s avonds komen ze in golven van honderden vogels aangevlogen. Levert spectaculaire beelden op.

Straatverlichting weigert dienst
De straatverlichting in grote delen van Zwolle weigerde dienst, waardoor het veelal donker bleef in Stadshagen. Een sfeerimpressie van het incidentele duister in de wijk.

Sneeuw in Stadshagen
Sneeuw teistert begin 2010 de wijk Stadshagen. Het verkeer rijdt moeizaam door de wijk en sneeuwduinen ontstaan door een straffe oosterwind.

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!