Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open dag Het Zonnehuis

15 maart 2014 10:30 - 15:00

Op zaterdag 15 maart 2014, van 10:30 – 15:00 uur, opent het Zonnehuis op een feestelijke wijze haar deuren voor betrokkenen en belangstellenden. Die dag biedt de Zonnehuisgroep IJssel-Vecht bezoekers een uniek kijkje achter de schermen van de moderne zorglocatie gevestigd in Stadshagen. Naast rondleidingen zijn er onder andere diverse mogelijkheden voor persoonlijk advies en biedt de organisatie haar bezoekers inspirerende lezingen over verschillende thema’s binnen de ouderenzorg.

Er worden diverse rondleidingen gegeven langs verschillende afdelingen. Tijdens de rondleiding wordt de bezoeker onder andere bijgepraat over de ontwikkelingen op het gebied van ouderenzorg en krijgt hij/zij de gelegenheid de moderne oefen- en ergoruimte op een ‘actieve wijze’ te bekijken. Naast de uitgebreide rondleiding krijgt de bezoeker de gelegenheid persoonlijk advies in te winnen bij diverse medewerkers van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht en bestaat de mogelijkheid diverse stands te bezoeken waar verschillende afdelingen en andere relevante organisaties achter plaats nemen.

Op de Open Dag zullen er boeiende lezingen zijn met actuele thema’s als dagvoorziening, casemanagement en mantelzorg- ondersteuning. De Open Dag begint om 10:30 en eindigt om 15:00 uur. Zie ook www.zgijv.nl/opendag-hetzonnehuis.

Gegevens

Datum:
15 maart 2014
Tijd:
10:30 - 15:00
Evenement Tags:
, ,
Site:
http://www.zgijv.nl/opendag-hetzonnehuis

Locatie

Het Zonnehuis
Nijenhuislaan 175
Zwolle,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!