Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Woonevenement Vrij Werkeren

17 mei 2014 10:00 - 15:00

Bouwers/ontwikkelaars presenteren op het evenement hun plannen met tekeningen en schetsen op een markt. Geïnteresseerden kunnen stemmen op (schets)ontwerpen voor circa 40 koopwoningen (tot € 160.000,- vrij op naam, inclusief BTW). Ook kunnen voorkeursstemmen worden gegeven aan plannen voor de invulling van een kavel dat mogelijkheden biedt voor bijvoorbeeld energie neutrale woningen (geen maximum v.o.n. prijs) en/of gemeenschappelijke woonvormen. De plannen die de meeste voorkeursstemmen verdienen, worden naar verwachting in 2015, ook echt gebouwd.

Tijdens het woonevenement verzorgt de gemeente Zwolle tussen 10.00 en 15.00 uur op elk heel uur een presentatie over wonen in Stadshagen en de opzet van de buurt Vrij Werkeren. Ook tonen bouwers/ontwikkelaars hun plannen in korte ‘pitches’. Daarna kunt u de plannen op een informatiemarkt beter bekijken. Met stickers kunt u vervolgens stemmen op het woningbouwplan van uw voorkeur. Om 14:30 uur sluit de stemming en wordt de uitslag bekend gemaakt (ook op facebook.com/Gem.Zwolle, zwolle.nl/stadshagen en in Wijzer)

 

Gegevens

Datum:
17 mei 2014
Tijd:
10:00 - 15:00
Site:
http://zwolle.nl/stadshagen

Locatie

Cultuurhuis Stadshagen
Werkerlaan 1
Zwolle,
+ Google Maps

Magazine september 2023

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!