Getuigen autodiefstal Milligerplas gezocht

dinsdag 21 augustus 2012

Volkswagen Transporter. Een soortgelijke auto is zaterdag 18 augustus gestolen van het parkeerterrein van de Milligerplas

Zaterdag 18 augustus 2012 eindigde een bezoek aan de Milligerplas voor de eigenaar van een zwarte Volkswagen Transporter in een deceptie. Zijn bus bleek rond half vier die middag gestolen te zijn van het parkeerterrein van de Milligerplas. De eigenaar is naarstig op zoek naar zijn gestolen bus met kenteken 13-VLP-4 en roept daarbij de hulp in van de inwoners van Stadshagen. Getuigen hebben rond 15.15 uur een grijze bus met draaiende motor gezien die een tijd naast de gestolen bus heeft gestaan.

Getuigen gezocht
Zaterdag 18 augustus was een drukke dag aan de Milligerplas met veel bezoekers. De eigenaar van de gestolen Volkswagen Transporter roept getuigen op zich te melden bij de politie als zij iets hebben gezien van de diefstal of toevallig rond die tijd foto’s hebben gemaakt in de omgeving. Of weet u waar de gestolen bus is, neem dan ook contact op met de politie. Opvallend was een aanwezige grijze bus die met draaiende motor naast de gestolen bus heeft gestaan. Niet veel later was de zwarte bus gestolen. Dezelfde grijze bus is rond 15.15 uur gezien bij het Esso Tankstation aan de Stadshagenallee. Het staat echter niet vast of deze grijze bus iets met de diefstal te maken heeft.

Een foto van de gestolen Volkwagen Transporter met kenteken 13-VLP-4

 

 

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!