Stadshagen maakt zich op voor evenementen

woensdag 22 augustus 2012

Het was even spannend of beide evenementen dit jaar door konden gaan in verband met te weinig budget en vrijwilligers, maar gelukkig kan Stadshagen het einde van de zomervakantie vieren met een tweetal terugkerende evementen; Huttendorp Stadshagen en het Stadshagenfestival. Maandag 27 augustus gaat Huttendorp Stadshagen van start. Kinderen uit de wijk kunnen hun fantasie kwijt met het timmeren van hun eigen hut. Op zaterdag 1 september is er alweer een twaalfde editie van het Stadshagenfestival. Ook StadshagenNieuws.nl zal dit jaar weer verslag doen van de evenementen.

Huttendorp Stadshagen staat op het punt van beginnen
Dit jaar staat Huttendorp Stadshagen in het teken van de Smurfen. Er zijn al vele kaarten verkocht en door het maximum aantal van 300 deelnemers zal het niet lang meer duren voordat alle kaarten zijn uitverkocht. Tot en met vrijdag 24 augustus kan je kaarten bestellen op de website www.huttendorpstadshagen.nl en ze vervolgens ophalen bij het Cultuurhuis in Stadshagen. Vanaf zaterdag 25 augustus kunnen de kaarten vanaf 13:00 uur alleen nog gekocht worden op het huttendorpveld aan de Mannagras in Stadshagen. Ook zondag 26 en maandag 27 augustus kunnen er nog weekkaarten worden gekocht op het veld.

De organisatie gaat per dag bekijken of het mogelijk is om toch nog dagkaarten te gaan verkopen om ook de kinderen die niet een hele week mee kunnen doen een kans te geven om aan de hutten te timmeren. Vrijwilligers zijn nog altijd van harte welkom en kunnen zich opgeven op de website. Voor meer informatie kijk op www.huttendorpstadshagen.nl

Stadshagenfestival
Op zaterdag 1 september 2012 viert de hele wijk Stadshagenfestival in en rondom het Twistvlietpark. Het evenement beleeft dit jaar alweer de twaalfde editie. Met een dagvullendprogramma is er voor jong en oud van alles die dag te beleven. Hieronder het programma voor die dag:

Dagprogramma
10.00 uur Braderie
12.00 uur Opening C1000 Kinderplein met onder andere springkussens, glijkussens en minibootjes.
12.00 uur Opening Yosemite Outdoorplein met onder andere een klimwand, free fall en Panna Kooi
18.00 uur Einde dagprogramma

Avondprogramma
18.00 uur Kinderdisco
20.30 uur Start live muziek met onder andere Barcode, Bert en DJ Henri Geerlings
21.30 uur Speciaal voor kongeren: DJ truck met onder andere House en Dubstep van DJ G ROON
0.30 uur Einde avondprogramma

Bekijk hieronder het videoverslag van het Stadshagenfestival van vorig jaar om een goed impressie te krijgen van de sfeer:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!