Feestavond Huttendorp Stadshagen (foto’s)

donderdag 30 augustus 2012

Donderdagavond was het dan zover, de openhut feestavond van het huttendorp Stadshagen. Vanaf maandag zijn ruim 300 kinderen druk bezig geweest met het bouwen van de hutten. Gelukkig werd het eerder gestelde maximum van 300 kinderen niet aangehouden. Deze grens kon doorbroken worden doordat op het laatste moment een aantal vrijwilligers zich nog hadden aangemeld. De zoektocht naar vrijwilligers verliep in de voorbereidingsfase moeizaam. Toch konden de kinderen met veel plezier het Huttendorp doormaken.

Huttendorp’s got talent
De donderdagavond begon met een enorme hoosbui, gelijk een goede test voor de gebouwde hutten. Nadat de vlag door de twee oudste vrijwilligers was gehesen kon de feestavond los gaan.
Na de finale van ‘Huttendorp’s got talent’ mocht de Zwolse volkszanger Harm Wolters de stemming erin proberen te krijgen. Dit was voor hem geen enkel proleem en binnen de kortste keren ging er een lint van kinderen in de polonaise langs de gebouwde hutten.

Uiteindelijk kregen de kinderen een diploma uitgereikt en kan de organisatie terug kijken op een geslaagde huttendorp 2012.

 

 

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!