Ruim 2000 lopers van start bij Stadshagenrun

vrijdag 28 september 2012

Met nog minder dan een maand te gaan hebben zich al 2000 lopers ingeschreven op één van de drie afstanden van de Stadshagenrun. De afstand van 10 km is zelfs al helemaal vol. Op 20 oktober wordt de run alweer voor de vijfde keer georganiseerd en het evenement wordt met het jaar groter en bekender. Naast de individuele afstanden van 1, 5 of 10 kilometer is er ook een prijs te behalen voor de sportiefste school en de sportiefste straat in Stadshagen. Hoeveel scholen en straten zich hebben ingeschreven wil de organisatie nog niet bekend maken.

Aantal inschrijvingen
De organisatie verwacht dat er zo’n 2000 lopers van start zullen gaan op de drie verschillende afstanden:
– 950 deelnemers op de 10 km (daarmee is het maximum deelnemers bereikt)
– 750 deelnemers op de 5 km
– 300 kinderen voor de kidsrun van 1 km

Prijzen
Naast de sportiefste school en straat is er dit jaar ook een prijs voor de snelste man/vrouw in de categorie 13 t/m 17 jaar. De snelste loper en loopsters op zowel de 5 en 10 km mag zich een jaar lang de talentvolste stadshagenrunner 2012/2013 noemen. Dit jaar wordt de Stadshagenrun voor de 5e keer gehouden. Er zijn negen lopers en loopsters die alle voorgaande vier edities hebben gelopen en ook dit jaar weer zullen deelnemen. Deze negen zullen door de organisatie in het zonnetje gezet worden.

Vrijwilligers
Voor het mede mogelijk maken van dit evenement zoekt de organisatie nog vrijwilligers die die dag willen helpen. Zij kunnen een mail sturen naar vrijwilligers@stadshagenrun.nl.

 

 

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!