Marathon Zwolle daverend succes (foto-update)

zondag 30 september 2012 1 reactie

De eerste editie van de Marathon van Zwolle 2012 was een daverend succes. Geholpen door het prachtige weer en enthousiast publiek konden de ruim duizend deelnemers terugkijken op een heerlijke loop. De verschillende categorieën Marathon, tweemaal halve marathon en quattro-marathon kwamen door Stadshagen heen, een deel waarin de wind het voor de lopers voor het eerst moeilijk maakte. Jongeren van Level-Z gaven de hardlopers water en doedelzakspelers vermaakten het publiek en de sporters bij het Hoge Huys. Bekijk de mega-uitgebreide fotoreportage!

Meer foto’s op Jestaaterop.nl

Reageer op dit artikel

reacties

Meer nieuws uit Stadshagen:

1 reactie op 'Marathon Zwolle daverend succes (foto-update)' »

  • SPZ schreef:

    De route vandaag op de fiets volbracht (ben geen hardloper) en moet zeggen: TOP geregeld!! Over het algemeen genomen wegdek in goede staat, volgens mij voldoende waterpunten en EHBO-punten (die het gelukkig erg rustig hebben gehad volgens mij), absoluut voldoende verkeersbegeleiding en de route was goed aangegeven.
    Het weer heeft daarbij ook goed meegespeeld, alhoewel de wind op de dijken soms wel pittig kon zijn. Evengoed een formidabele dag voor een evenement wat ik nog graag eens weer terug wil zien in Stadshagen!!

    Ik ben vanaf het einde van S’hagen aangehaakt en heb een boel mensen langs de kant van de weg zien staan. Spandoeken, klappen, muziek etc. Alles was aanwezig om de sfeer tot een hoogtepunt te brengen.

    Echt top! En dan ook mijn complimenten voor de organisatie.

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!