Woensdag 17 oktober wijkplatform Stadshagen

dinsdag 9 oktober 2012

Buurtbewoners in gesprek met politici en politie over hangjongeren in de wijk

Woensdagavond 17 oktober organiseert de gemeente Zwolle het Wijkplatform Stadshagen. Inwoners van Stadshagen kunnen zich dan laten informeren en meedenken over belangrijke onderwerpen in de wijk. Onder andere de ontwikkelingen rondom de Milligerplas en Breezicht staan op de agenda. Het wijkplatform is vrij toegankelijk en vindt plaats in het Cultuurhuis.

De gemeente Zwolle organiseert in iedere wijk één of twee keer per jaar een wijkplatform waarbij ontwikkelingen in de wijk worden besproken. Bewoners kunnen er hun wensen of ideeën over deze ontwikkelingen bespreekbaar maken, knelpunten aandragen en bespreken of meedenken over oplossingen.

Inloopbijeenkomst en rondetafelgesprek
Het wijkplatform op 17 oktober bestaat uit twee delen. Van 19.00 tot 20.15 uur is er een inloopbijeenkomst met betrekking tot ontwikkelingen over de Milligerplas en Breezicht. Om 20.15 uur begint er een rondetafelgesprek over de wijk Stadshagen aan de hand van een aantal stellingen en vragen.

De uitnodiging van de gemeente en de verslagen van eerdere wijkbijeenkomsten zijn te vinden op de website van de gemeente Zwolle.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!